Şbt

Okulumuz olarak BursaTofaş Fen Lisesinin düzenlemiş olduğu bilim fuarına katıldık.Okulumuz idarecilerinden Mehmet ARIK ve matematik öğretmenimiz Enis YURTOĞLU´nun rehberliğinde gerçekleşen etkinliğe katılan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Okıl idaremizin girişimleri ile okul kütüphanemiz güncel kitaplar ile zenginleşti.Roman,tarih ve birçok türde gelen yeni kitaplar öğrencilerimiz için raflarda yerini aldı.Okul idaremize Kültür Edebiyat kulubü olarak teşekkür ediyoruz.

Ock

Kısa süre önce okulumuzun düzenlemiş olduğu yardım kapanyasına Şırnaklı minik öğrencilerden kampanyanın adı gibi sıcacık selamlar geldi.Kardeşlerimize biz de Bilecik´ten selam eder gözlerinden öperiz.

Ock

Güncelennen protokol ile öğrencilerimiz üniversitenin imkanlarından  faydalanarak  akademisyenlerden danışmanlık hizmeti alabilecekler.Üniversitenin akademisyenerinden oluşan bilim ve danışma kurulu okulumuza bu protokol ile hizmet verecek.Böylece 2023 vizyon hedeflerimizden birine ilk adımı atmış olduk.Porotolün oluşmasında emekleri geçen Bilecik Şeyh Edabali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbtahim Taş´a ve Bilceik İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Gusamettin Erdoğan´a teşekkür ederiz.

Ock

Gençlik ve Spor Bakanlığının "Gençlik Şühedanın İzinde" projesi kapsamında Bilecik'te Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüşte Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi olarak yerimizi aldık.Konuşmaların ardından "Sarıkamış Türküsü" eşliğinde ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanından başlayan yürüyüş , Tevfikbey Caddesi üzerinden Bilecik Belediyesi önünden devam ederek, Bilecik Şeyh Edebali Türbesinde son buldu. Burada yapılan duanın ardından, katılımcılara çorba ikram edildi.

Ock

Didem hocamızın liderliğinde başlayan yardım kampanyasında son ulaşıldı.Kabanlar ve kışlık giysilerden oluşan yardım malzemeleri okulumuza ulaştı ve Şırnak´ın Silopi ilçesinde bir köy okulunua gönderildi.Bu kampanyaya destek veren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Eskişehir Osamngazi Üniversitesinin düzenlediği 12. Beyin Bilgi Yarışması´na başvurumuz onaydan geçti.Yarışmaya katılacak ekibimize başarılar diliyoruz.

Ock

"SEN ÜŞÜRKEN BEN UYUYAMAM" projesinde öğrencilerimizden tapolanan yardımlar ile sonuçlandı.Didem ÜNÜR öğretmenliğimizin liderliğinde tamamnlanan projede alınan kabanlar ve kışlık kıyafetler Şırnak ilinin Silopi ilçesinde bir köy okuluna gönderilecek.Bu güzel sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.