TÜBİTAK 55. LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMALARINDA 4 PROJE İLE BÖLGE FİNALİNDEYİZ

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 55. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında 2 Psikoloji, 2 Sosyoloji projesi ile bölge finallerindeyiz. Okulumuz 9. Sınıf öğrencilerinden Elif Ülkü ÇITAK ve Zalina Elvin ASLAN Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Şükran AKPINAR danışmanlığında Psikoloji alanı Halk Sağlığı ve Koruyucu Sağlık Hizmetleri tematik alanında hazırladıkları “İNFOGRAFİK TASARLAMA ETKİNLİKLERİ İLE ÖĞRENCİLERDE SKOLYOZ FARKINDALIĞININ GELİŞTİRİLMESİ” başlıklı proje ile, yine aynı öğretmenimizin danışmanlığında  10. sınıf öğrencilerimizden Ayşe Ecrin TURMAZ ve Zeynep KESKİN’in Sosyoloji alanı Çevre ve Çevreyi Koruma tematik alanında hazırladıkları “BAĞLAM TEMELLİ ÖĞRENME ETKİNLİKLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA KAPSAMINDA ÇEVRESEL FARKINDALIK ÜZERİNE ETKİSİ” başlıklı projeleri bölge finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Okulumuz 11. sınıf öğrencilerimizden Sevgi DURU, Arda ATALAR, Firdevs ÇAKMAK Biyoloji Öğretmenimiz Sevilay ÇAKIR danışmanlığında Psikoloji alanı Aile İçi İletişim tematik alanında hazırladıkları “ERGENLERİN ALGILADIKLARI HELİKOPTER EBEVEYN TUTUMLARI İLE ATILGANLIKLARI ARASINDAKİ İLİŞKİNİN İNCELENMESİ” başlıklı proje ile, yine aynı öğretmenimizin danışmanlığında  11. sınıf öğrencilerimizden Nergis Sena ZEREY, Mertcan METE ve Elif Sude KIZMAZ’ın Sosyoloji alanı Değerler Eğitimi tematik alanında hazırladıkları “FEN LİSELİ ÖĞRENCİLERİN GÖZÜNDEN GÖNÜLLÜLÜK FAALİYETLERİ ve SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI” başlıklı projeleri bölge finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Okulumuzu ve Bilecik’i bölge finallerinde temsil edecek öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder ve kendilerine başarılar dileriz.

26-02-2024

Yayın: 26.02.2024 - Güncelleme: 26.02.2024 13:20 - Görüntülenme: 112