MEHMET AKİF ŞİİRLERİNİ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI

Ortaöğretim okullarımızda öğrenim gören öğrencilerimizi, Türk dilini doğru, etkili ve kurallarına uygun olarak konuşmaya özendirerek, dilimizi güzel ve düzgün kullanma yeteneğini geliştirmek ve Mehmet Akif Ersoy'u tanıtmak; öğrencilerimize toplum karşısında kendilerini ifade etme becerisi ve özgüven kazandırmak; öğrencilerimizin, dilimizin en güzel ifade şekillerinden olan şiir sanatına ilgi duymalarını, geçmiş ile gelecek arasında tarihi, millî ve manevi köprü kurabilmelerini, vatan, millet, bayrak sevgisi ve saygısını geliştirmelerini sağlamak amacıyla İl Milli Eğiitm Müdürlüğümüz tarafından Ortaöğretim Öğrencileri ArasıMehmet Akif Ersoy Şiirlerini Güzel Okuma Yarışması düzenlenecektir. Yarışmaya tüm okulların katılması zorunlu olup öğrencilerimizin okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimizle iletişime geçmesi rica olunur.

Şartname için TIKLAYINIZ.

Yayın: 24.01.2023 - Güncelleme: 24.01.2023 10:36 - Görüntülenme: 105