İŞİTİRSEM UNUTURUM, GÖRÜRSEM HATIRLARIM, YAPARSAM ÖĞRENİRİM (IF I HEAR, I FORGET, IF I SEE, I REMEMBER, IF I DO, I LEARN) e-TWİNNİNG projesi 9 Türk okul ve 1 Bulgaristan'dan olmak üzere toplam 10 ortak okul ile başlatılmıştır. Proje kurucularından biri bizim okulumuzdur.

Bilginin öğrencilere klasik yöntemlerle aktarılması yıllardır uygulanan yöntemlerden birisi olmuştur. Projemizde bu gözlemlerden yola çıkarak bilginin olabildiğince görselleştirilmesi ve etkileşimli uygulamalarla desteklenmesi amaçlanmıştır. Öğrencilerin bilimsel olguları fark etmelerini sağlayarak, merak duygularının ve öğrenme isteklerinin artmasını önemseyeceğiz.

05-05-2022

Yayın: 05.05.2022 - Güncelleme: 05.05.2022 16:51 - Görüntülenme: 502