'BİYOLOJİYİ ÖĞRENMEYİ ÖĞRENİYORUZ' PROJEMİZ FİNAL WEBİNARI

"BİYOLOJİYİ ÖĞRENMEYİ ÖĞRENİYORUZ" E-Twinning projemizde final webinarımızı yaptık. Kukla showları, online oyunlar ile çok eğlendik. Webinar sonunda öğrencilerimize online ortamda katılım sertifikalarını takdim ettik.

(We held our final webinar in our "learning to learn biology" e-twinning project. We have a lot of fun wıth pupon shows, onlıne games.)

Emeği geçen başta Biyoloji Öğretmenimiz Didem ÜNÜR, öğrencilerimiz Erol D., Anıl Ö., Çiçek M., Ebrar Eylül G., Elif Beyza A., Elif Beyza T., Hasan Semih A., Hatice Tuğba B., İclal Ç. , Mehmet Burak M., Müesser Z., Sümeyye Aybüke B., Sıla Göksu Ç., Berke Yağız C., Rüveyda Betül T.' a teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz. ( E -Twinning projelerinde öğrencilerimizin kimliklerinin gizliliği söz konusu olduğundan sadece isimler kullanılmıştır.)

04-06-202104-06-2021

Yayın: 04.06.2021 - Güncelleme: 16.02.2023 10:31 - Görüntülenme: 473