20-23 MART 2024 VELİ-ÖĞRENCİ GÖRÜŞME TAKVİMİ(BİRLİKTE BAŞARIYORUZ-2)

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

REFİK ARSLAN ÖZTÜRK FEN LİSESİ

''BİRLİKTE BAŞARIYORUZ''PROJESİ-2

Öğrencilerimizin var olan potansiyellerini(bilişsel, duyuşsal ve sosyal) en üst düzeyde kullanmaları konusunda farkındalık yaratmak, sınav hazırlık (YKS) sürecinde bireysel başarılarının desteklenmesi, artırılması, çalışma engelleri(bilişim araçlarının kullanımı, akran ve arkadaş etkisi, beslenme alışkanlıkları vs.), sınav hazırlık stratejileri, aile tutum davranışları noktasında okul aile işbirliğini destekleyerek  geleceği doğru planlamalarına ve her yönden sağlıklı bir sınav hazırlık süreci geçirmelerine yardımcı olmak amacıyla oluşturduğumuz projemiz kapsamında 2022-2023 eğitim-öğretim yılında 12.sınıf (73 öğrenci) ve 11.sınıf (106 öğrenci) ile toplamda 189 öğrenci ve velisi ile bireysel değerlendirme görüşmeleri yapılmıştır. Yapılan görüşmeler ile öğrencilerimiz sınav hazırlık süreçlerindeki akademik yerlerini daha iyi gördüklerini, sınav hazırlık sürecinde dikkat etmeleri gereken hususların daha net farkına vardıklarını, motivasyonlarının bu noktada olumlu yönde etkilendiğini belirtmiştir. İç ve dış paydaşlarımızdan aldığımız bu olumlu geri dönütler nedeniyle 2023-2024 eğitim-öğretim yılında da   ''BİRLİKTE BAŞARIYORUZ'' proje çalışmalarına devam edeceğiz.

Bu çerçevede hazırladığımız öğrenci-veli görüşme takvimimiz aşağıda belirtildiği gibidir. Görüşmelerimizin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi adına belirtilen gün ve saatte görüşmelere katılım sağlamanız rica olunur.

19-03-2024

Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 12:11 - Görüntülenme: 174